Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarky Vlčí Hora

5. 2. 2015

pict0800.jpgPo dlouhé cestě dvěma vlaky jsme konečně dorazili do Vlčí Hory, ale začal jiný boj a to ten, dostat se do chalupy, která je vzdálená 2 km od nádraží. Tedy já Vám řeknu, že i ty 2 km byly s 10 až 15 kg na zádech těžký. (...) Když jsme lezli na rozhlednu, tak všichni co se s Kubou koulovali hodil Kuba do závěje a na některé i nasněžilo ze stromu. Všichni co šli zkratkou se museli vracet. David byl furt jak sněhulák. Hurá, konečně jsme dorazili na rozhlednu, vylezli až na na horu, kde byl krásný výhled. Všichni jsme si tam něco koupili. (...) Asi v polovině cesty si všichni sedli na ježdík a jeli asi 1.5 km.  (...) Večer jsme hráli hru Cink a takzvané Podlézání. Můžu Vám říct, že skoro všechny bolelo celé tělo. (...) Když jsme šli na běžky, tak jsme všichni byli vystresovaní, protože skoro polovina nikdy nebyla na běžkách. Martina nás učila základní věci na místě a potom jsme všichni vyrazili v Kubových stopách. Já jsem spadla nejmíň 6x. Můžu Vám říct, že asi jenom dvanáct dětí stíhalo Kubu, zbylé děti byly rozprchlý úplně všude a musela nás doučovat Martina.

Simča J.

Víc si toho Simča zapsat nestihla. A tak tu ještě chybí zápisek o tom, jak jsme po dopoledním nácviku na louce za chalupou vyrazili hledat první mírný skopeček. Jak některým lyže jely do pluhu a některým do "X-ka". Mohlo by se napsat i o prvním opravdovém výšlapu na běžkách kolem Vlčí Hory, o Memoriálu Jirky Pavlase, o balení, o sloním žrádle a konečně o bazénu a Skotských střicích...

Stačí napsat na papír, vyfotit a poslat na kibi@seznam.cz. Nebo ještě lépe předatlovat do počítače. Když nikdo nenapíše, nic se neděje. Jenom výsledky tradiční BODOVAČKY zmizí v propadlišti dějin! :)

Fotky již nyní v našem albu, kam se dostanete třeba tudy!

A během víkendu by měly být doplněny i fotky od Evči!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář