Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oddílová besídka

27. 12. 2014

pict0598.jpgAnče to jako první rozsekla a napsala:

Na besídce s turisťákem jsme nejdříve ukazovali své dovednosti a pak taky hráli hry. Po všech těch hrách jsme si konečně rozdali dárky. Když už byla tma ještě jsme tak narychlo vylezli ven na sníh, ale byla nám moc velká zima tak jsme vlezli do školy a zabalili se do spacáků. Besídka se mi moc líbila.

Sourozenci se nezapřou, aneb jako druhý napsal Honza:

Vánoční besídka. Vešli jsme do školy na Práchni a po nějaké chvíli jsme měli jít do družiny a tam jsme měli představení od všech. Byla tam divadla,písničky atd. Na mne se nedostalo a sem za to šťastný. Pak jsme hráli hry, byli jsme i venku - byl totiž sníh.:D Pak jsme šli spát. My větší (berty, jak říká Kuba) jsme byli ve školce ubytováni, mladší byli ve družině. Ale mně se líbilo.

Pepík Z.: Na besídce byla samá legrace. Na besídce byla legrace proto, že se tam předvádělo a tancovalo. Všichni dávali úkoly a hrály se hry.

Kuba B.: Byl jsem na besídce. Bylo to super. V půl devátý jsme se koulovali. Šli jsme ráno ke krmelci a koulovali jsme se tam.

Kačka: Na besídce byla sranda. Byly tam kouzla a koulovali jsme se a taky hráli hry (schovku). Měli jsme tam různá představení.

Míša B.: Na besídce jsme hráli hry, kouzlili jsme a zpívali písničky. To jsme si měli všechno vymyslet. Taky tam byla sranda. Když jsme vyšli ven, tak jsme hráli na schovávanou a koulovanou.

Pepík Š.: Když jsme spali ve škole, tak jsme hráli hry a koulovanou. Ráno jsme si dali čaj a šli ke krmelci.

Kája: Měli jsme tam teplý čaj a měli jsme tam radost. Měla jsem tam kamarádku, která se jmenovala Verča a je milá.

Verča: Měla jsem na besídce radost. Měla jsem tam kamarádku, která se jmenovala Kája. Byla moc hodná. Někdy jsme se zlobily.

Simča: Na besídce byla celkem sranda. Dostali jsme od Ježíška sníh. Dali jsme si pomeranče, laškovali jsme a hráli hry – upíry. HLAVNĚ JSME SE ŠLI KOULOVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Natka: Na besídce to bylo dobrý. Přijímali nás do oddílu. Večer jsme šli ven a koulovali jsme se a stavěli sněhuláky. A hráli jsme hru s čokoládou.

 

Fotky pro oživení vzpomínek z besídky najdete opět tady.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář