Jdi na obsah Jdi na menu
 


První den na táboře

11. 7. 2015

Hurá, jsme na táboře! A v Náchodě v podzámčí! Cesta proběhla bez větších komplikací, do všech vlaků jsme se vešli a nikoho jsme na nástupišti nechat nemuseli. Po příchodu na tábořiště jsme čelili přívalu dotazů a žádostí, kde a s kým chce kdo bydlet.

Po krátké procházce po okolí nás navštívil hradní pán Hynek Berka z Dubé, které se přišel na své nové poddané podívat. Otec Nikolas zase zjistil z kronik, že se na táboře vyskytuje celkem šest rodových linií, které je třeba rozmotat. Po úspěšné demolici uzlů v rodokmenu byl zadán další úkol, výroba rodového praporu.. Jak to dopadlo, uvidíme zítra.

Teď již celý tábor oddychuje a chrní…

sam_2351.jpg

sam_2326.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

První den bez magnetů

(Pavla Machová, 12. 7. 2015 22:10)

Je vidět, že Magneti si umí užívat od prvního okamžiku. Děkujeme poslům za pozitivní informace a zdravíme do Náchoda.

Re: První den bez magnetů

(Kuba, 15. 7. 2015 18:56)

Děkujeme za pozdravy a vzkazujeme, že prožitky prožíváme plnými doušky!

Zdravíme Magnety!!!

(Schönbeckovi, 14. 7. 2015 19:23)

Přejeme všem mnoho zábavy, sluníčka a radosti. Věřme, že všechny úkoly a záhady budou vyřešeny. Verunko, ty hlavně nezapomínej na to jídlo a koukej si to tam hezky užít. Posíláme všem pac a pusu!

Re: Zdravíme Magnety!!!

(Kuba, 15. 7. 2015 18:54)

Právě nahrávám fotky na Zoneramu a z venčí se ozývá "My máme hlad!", "Už aby to bylo!", "Míchej! Míchej!". Teď se přešlo na skandování "Už je to tady!", tedy myslím, že obavy, že někdo nebude stržen davem co se jídla týče jsou zcela liché! Tolik online přenos z Náchoda :