Jdi na obsah Jdi na menu
 


Táborová sedmnáctka

18. 7. 2015

sam_3423.jpgMinulé tři dny byly opravdu nabyté. Ve středu jsme stihli hned dvě etapovky, jednu hodně běhací, kdy jsme sháněli materiál na stavbu kláštera, a druhou ještě více běhací, kdy jsme pro změnu hráli mírně znějící "Rytíři, nezlob se!". Při tom jsme ještě stihli první rytířskou zkoušku - zapalování ohně bez papíru..

Ve čtvrtek následoval den, kdy jsme se vydali na nejnáročnější výlet. Nejdříve jsme se posilnili při rozchodu v Novém Městě nad Metují a pak se vydali přes Sendraž, Peklo a Dobrošov zpět do Náchoda. Zvládli jsme to však levou zadní, celkových 17 km nás nerozhodilo. A první odvážlivci spali tu noc ve stanech.

Včera došlo na žádané koupání. Po etapové hře, kdy se pro Hynka stavěli nové trůny, jsme se vydali na místní koupaliště. Nutno říci, že se nám jej podařilo zcela ovládnout a málokterý místní se odvážil vlézt do vody, když tam řádila naše smečka. Zdál by se to být klidný konec pracovního týdne. Ale...

Ale k táboru patří noční hra. Po večerce přiběhl rytíř Hynek v pyžamu s tím, že jeho hrad obsadili loupeživý rytíři. Děti dostaly za úkol o rytířích toho zjistit co nejvíc. Zřejmě se jim však stýská po kině nebo televizi, protože každý se snažil dostat do první řady. 

Dnes nás čeká Jaroměř, zítra vyrážíme na Ostaš a na vandr. Nevím, jestli stihnu vložit fotky, nejdéle však v pondělí můžete čekat novou várku v našem fotoalbu zde

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Díky

(Jitka Bouchalová, 20. 7. 2015 22:44)

Díky za super fotky máme alespoň možnost vidět naše ratolesti v akci

Pozdravy

(Pavla Machová, 19. 7. 2015 20:09)

Děkujeme za pravidelná hlášení od pí.uč i za články. Na fotky už samozřejmě těšíme.