Jdi na obsah Jdi na menu
 


Uhelná Příbram 2017

29. 7. 2017

tabor-2.jpg Ohlédnutí za táborem je v přípravě, stejně tak jako poslední várka fotek. Eliška se přihlásila, že vytvoří Lodní deník. Tak pište, ať má co tvořit!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tábor

(Eliška, 15. 8. 2017 21:56)

Dalších čtrnáct dní o prázdninách s Magnety. Každý tábor je něčím zajímavý, proto je pak těžké rozhodovat, který z nich byl nejlepší. Myslím ale, že tento tábor byl výjimečný ohledně vyššího počtu miniher v táborové hře, než jakýkoliv jiný rok. Sice jsme tím měli o něco méně výletů, ale hry to kolikrát vynahradily. I když z výletů měla většina z nás taky radost, ať už z pohledu na krásné zámky v Chotěboři a Žlebech, tak už z výletu do obory, který byl velice vydařený. A to i pro nás, jako pro starší, tak i pro menší - každý si z výletu vybral to své. Určitě na tento tábor nikdo nezapomene ani z toho důvodu - asi z toho hlavního - že tam byl bazén, což je pro tábor velice nezvyklé.
Celotáborová hra v námořnickém se vydařila a každou cestu za klíčem k pokladu v TMMT (my zasvěcení víme, co zkratka znamená) si užili a při cestě za zlodějem zažili noční dobrodružství.
Skvělá věc tábora bylo samozřejmě i jídlo a promyšlené jídelníčky, které málokdo z nás kdy rozluštil a když už, tak jsme z toho byli ohromně nadšeni. I to nejjednodušší jídlo mělo svůj speciální námořnický název, tak si dokonce někteří z nás mysleli, že budeme jíst chobotnice a další pochoutky. :))

Určitě se těším na další tábor a jsem zvědavá kde bude a jaké téma nás čeká příští rok (budou se nám zase měřit uši?). Příští rok po desáté, jéj!

Tábor

(Verunka, 12. 8. 2017 9:28)

Moc se mi líbil celý tábor, ale nejvíc se mi líbili dravci a jeleni a taky povídání o záchraně zvířat. Super bylo i přespání na hrádku. A večer jsme měli tajnou misi malých tomíků a to jsem se i trochu bála. Ale poslední klíč byl nejtěžší i tak jsme ho našli. Velkou radost mám z magneťáckého hrnečku. Určitě se mi bude hodit pod stan :-)
Už teď se těším na příští rok na další tábor.