Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vyzvídání v Mladé Boleslavi

25. 11. 2015

sam_7163.jpgVyzvídání v Mladé Boleslavi

Byli jsme na Vyzvědačích v Mladé Boleslavi. První den jsme přijeli, vybalili jsme si. Protože už bylo dost pozdě, šli jsme spát. Druhý den jsme se oblékli a šli jsme na snídani. Poté jsme měli chvilinku volno. Pak jsme šli do tělocvičny, abychom si vyslechli pravidla a rozdělili jsme se do skupin. V první skupině jsem byla já a Pavlík, ve druhé byla Léňa a Ondra, ve třetí skupině byla Puberta: Anče, Honza, Michal, Jaškovky. Hráli jsme sice za světla (mě by se víc líbilo hrát za tmy, jako Puberty), ale bylo to vzrůšo! Než dohrála druhá skupina, šli jsme na večeři. Pak jsme měli zase volno. Mohli jsme jít třeba do tělocvičny. Následovalo vyhlášení výsledků. Větev si odvezli Lotři z Hronova, Magneti se řídili heslem důležité není vyhrát, ale zúčastnit se. 

Druhý den ráno jsme po snídani odjeli zpátky domů. Stihla jsem ještě fandit tatínkovi na florbalovém zápase. Asi to pomohlo, protože jeho tým vyhrál 7:0. 

Hra Vyzvědači v temných uličkách se mi moc líbila a už se těším na příští rok. 

Co myslíte Magneti? Větev by Kuba určitě uvezl i bez červeného autíčka. Tak příště.....

Míša M.

Vyzvědači v temných uličkách - TOP zážitky

Protože celkově už náš výlet popsala Míša vyberu jen to nejlepší ze svých zážitků. 

Šli jsme s Klárou K. a Simčou J. na oranžové území. Potkaly jsme na hranici zeleného a modrého území kluka, který tu postával a brejlil do mapy. Když jsme přišly, zeptal se nás, které je tohle území. Odpověděli jsme, že zelených. "Takže já teď můžu dojít až k tomu obchodu a vy na mě nesmíte?" zeptal se. "Můžeš to zkusit." pokrčila rameny Simča. Kluk se vydal na cestu, ale zarazil se. "Copak vy jste zelení?" koktal. Potom se obrátil a mazal pryč. To jsme se nasmály. 

Když jsem byla štábmistr, měli jsme štáb za kostelem. Bylo nás moc a tak jsme museli být na štábu dva. Já už si ani nepamatuji, kdo byl ten druhý. Pamatuji si, že nás hlídal Šimon W. Najednou jsme zaslechli kroky. Přihnal se sem jeden z oddílu Lotři. Věděl, že jsme jen štáb a proto mu nemůžeme zabránit v útěku. Chvilku na nás dělal opičky, ale protože se přihnal Šimon, tak toho raději nechal a zdrhnul. Šimon ho prohnal kolem kostela, ale nedohonil, takže měli Lotři o něco bodů více. 

Na začátku hry jsem chodila ve dvojici s Ondrou P. Byli jsme na náměstí Na Kozině. Najednou se tu objevila dívka ve fialové bundě. Nevěděli jsme, jestli patří do TOM, tak jsme ji raději sledovali. Asi čtvrthodinu nás vodila po celém náměstí, ale ukázalo se, že opravdu patří do jednoho oddílu soupeřů. Prozradila se mapou a my jsme ji dostihli. 

Všechno bylo moc prima. Tedy skoro. Příště bych chtěla taky k obědu něco jiného než chleba jako jiné oddíly. 

Lenča M.  

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Výška

(maminka, 26. 11. 2015 20:26)

Opravdu mám doma takové mrně? :-) Asi ji přeměřím, těch 102,5 cm se mi nezdá :-)

Re: Výška

(Kuba, 15. 12. 2015 20:21)

Jak dopadlo přeměření? :-o

Re: Re: Výška

(maminka, 16. 12. 2015 21:49)

Odchylka maličká, jenom čtvrt metr :-) To je zanedbatelné.... :-))

Re: Re: Výška

(maminka, 16. 12. 2015 21:50)

Odchylka maličká, jenom čtvrt metr :-) To je zanedbatelné.... :-))

Jenom chleba???

(Kuba, 27. 11. 2015 18:37)

Článek též pěkný, jenom kvůli vyznění musím podotknout:
K obědu byl "jen" chleba s pomazánkovým máslem či paštikou, krájenou okurkou, rajčaty a paprikou. Zato k večeři dostatek domácí bramboračky, kterou jsme vařili s Kristý tři hodiny. A protože se se moc neujala, tak se obávám, že příště bude právě JEN chleba..:)

Re: Jenom chleba???

(Pavla M, 27. 11. 2015 19:36)

Ono "jenom" chleba v překladu znamená: "Záviděla jsem jiným Tomíkům instantní polévku z pytlíku, protože jsem jí ještě nikdy nejedla."

Spisovatelka

(Kuba, 26. 11. 2015 19:47)

Miško, moc pěkně si to napsala. A neboj, do Bert taky určitě dorosteš a za tmy si zahraješ :). Teď sbírej zkušenosti, aby tě pak nikdo nedoběhl.

Re: Spisovatelka

(kuba, 26. 11. 2015 19:47)

A taťkovi gratulujeme :)