Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proč je důležité včasné přihlášení?

7. 2. 2015

Jak lze tušit, požadavek včasné přihlášení má několik opodstatněných důvodů:

  1. Změna v pravidlech přepravy s ČD. V březnu by měla vstoupit v platnost změna, která velmi zkomplikuje naši činnost. Jedná se o nutnost hlásit skupiny 3 dny dopředu. V případě, že tak neučiníme, může přijít o výhody skupinové slevy. Dráhy využíváme velmi často a tato povinnost nám přidává další práci a starost. Pokud nebude Magnet nahlášen, hrozí, že mu budeme muset koupit jízdenku zvlášť, a cena výletu mu rázem vzroste až o řádově stokoruny. Pokud se však dodržíte termín přihlášení, tohoto se nemusíte obávat. Více k problematice třeba zde: http://www.adam.cz/clanek-2015010028-skupinove-jizdne-ceskych-drah.html
  2. Zajištění potřebného materiálu pro všechny. Jedná se například o výlety na běžkách, výlety pod stan, vařením v přírodě, či jakýkoliv jiný výlet, na který připravujeme hry. Pokud nebudeme znát dopředu přesný počet, hrozí, že Magnet nebude moc jet, protože pro něj nebude třeba zajištěno místo ve stanu, nebude se s ním počítat při plánování zásob, či další nepříjemnosti. 
  3. Víme, na koho ještě čekáme a pokud je prostor, můžeme ještě chvilku počkat.
  4. Vy máte včasným přihlášením potvrzeno, že s Vaším pokladem počítáme a nehrozí, že Vám najednou padnou plány na víkend, protože jej prostě nemůže z jakýchkoliv důvodů vzít s sebou.

Proto prosím, dbejte včasného přihlášení, vyhneme různým komplikacím :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář