Jdi na obsah Jdi na menu
 


Adventní víkend

sam_7357.jpg V sobotu 29.11. 2015 jsme pořádali pro lidi Adventní zdobení. My Magneti jsme měli rozdělené služby. Ráno jsme se vydali do školy v Kamenickém Šenově, abychom mohli prodávát napečené perníčky, polevu na zdobení a ozdobené perníčky. 
Každý návštěvník si mohl také vyrobit vánoční svícen nebo Adventní věnec. V jídelně bylo nanošené chvojí a ke koupi různé ozdoby a mašle. 
Já jsem měla službu u perníčků. Lidé si u mně vybírali a kupovali různé tvary a pak si je u stolečků zdobili polevou v papírovém kornoutku,tu prodával Vítek s Aničkou. Nejoblíbenější byli sobi, prasátka a domečky se srdíčky. 
Někteří si perníčky pečlivě ozdobili, dali do krabiček a odnesli domů. Jiní také ozdobili, ale pak hned strčili do pusy. 
Když mi služba skončila, vyrobila jsem si vánoční svícen. Moc mě to bavilo. 
V neděli dopoledne bylo potřeba ozdobit podium na rozsvěcení stromečku. 
Nejprve nanosili hezké velké smrkové větve. Dotáhli jsme je ke Kubovi a Martině, ti je dráty upevňovali okolo podia. Když jsme s tím byli hotoví, hasiči nám moc děkovali za pomoc. Nakonec jsme se navzájem ozdobili při velké koulovačce.  

Lenča M.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

buy an essay paper j86hrh

(Gregorybam, 6. 4. 2023 11:27)


Whoa tons of useful knowledge!
essay about service https://essaywritingservicelinked.com top dissertation writing services https://domycollegehomeworkforme.com

Tornado, earchquakes?! No, it is XEvil.

(LatonyaFus, 26. 3. 2018 9:08)

Tato zpráva je zde zveřejněna pomocí programu XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 je revoluční aplikace, která může obejít téměř veškerou ochranu proti botnetu.
Captcha Rozpoznávání Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com a více než 8,4 milionu dalších typů!

Četl jste to - to znamená, že to funguje! ;)
Podrobnosti na oficiálních stránkách XEvil.Net, je bezplatná demo verze.