Jdi na obsah Jdi na menu
 


Florbalová sobota s prasetem

1. 2. 2016

sam_9113.jpg

Protože jsme byly s Léňou nemocné, nemohly jsme spolu s ostatními jet do Brandýsa na víkendovku. V sotu ráno nás rodiče odvezli do sportovní haly přímo na florbalový turnaj nazvaný Dršmaš. Byli jsme tam dřív než Magneti s Kubou. Když přišli, Kuba zjistil co a jak a Berty se staly magnetickými veverky (jako já, Pavlík a Zuzka na Gorce Morce). Ostatní se rozdělili do dvou skupin. Já jsem byla s kapitánem Víťou. Začali jsme hrát a míčky jen svištěli. Všichni jsme chtěli vyhrát. Nakonec jsme vybojovali 5. místo. Druhé družstvo bylo třetí, díky Léně, která dala rozhodující gól. Berty obsadily 5. místo a celkově nám to vyšlo na bronzovou medaily. Celý turnaj moderovalo prase. Když jsme zrovna nehráli, fandili jsme magnetickým veverkám. Za třetí místo jsme dostali dort, po kterém zbyl za chvilku jen tác a velký bordel. 
:-)

Míša Machová

Na tuto akci jsem se moc těšila, šlo totiž o florbalový turnaj mezi tomíkovskými oddíly a o pověstný Šutr. Jednou jsme trénovali s kroužkem florbalu v ZŠ Kamenický Šenov a tam si mnozí z nás vyzkoušeli, jak se to vlastně hraje. Bohužel jsem nemohla s ostatními Magnety odjet v pátek, neviděla jsem jak trénují ještě v Brandýse ve škole. Přijela jsem s v sobotu a účastnila se turnaje. Malý Magneti se rozdělili na dva týmy A a B. Kapitánem jednoho týmu byl Vítek a druhého já. V základní sérii jsme vyhráli tři ze čtyř zápasů a postoupili do semifinále, tam nás bohužel porazil tým Veverek, stejně jako v základní části.Hráli jsme tedy o 3. místo s Máky, to jsme nakonec v prodloužení vybojovali. Vítkův tým skončil na krásném 5. místě. Když se počítaly všechny výsledky včetně týmu velkých. Zjistili jsme, že si z DRŠMAŠE odvezeme celkově 3. místo, medaili (perníkovou veverku) a dort. Vlastně ten jsme nikam nevezli, spolu s dortem jsme vyhráli i plastové lžičky a po dortu se během tří minut zaprášilo hned na hrací ploše. Ostatní zůstali v Brandýse až do neděle, já jsem hodně unavená odjela domů hned po turnaji. Moc se mi to líbilo. 
 

Lenča Machová

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

XEvil can solve 99% types of captcha

(LatonyaFus, 27. 3. 2018 0:03)

Tato zpráva je zde zveřejněna pomocí programu XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 je revoluční aplikace, která může obejít téměř veškerou ochranu proti botnetu.
Captcha Rozpoznávání Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com a více než 8,4 milionu dalších typů!

Četl jste to - to znamená, že to funguje! ;)
Podrobnosti na oficiálních stránkách XEvil.Net, je bezplatná demo verze.