Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak bylo na táboře?

27. 7. 2015

Co ti z tábora utkvělo v paměti? Na co budeš rád(a) vzpomínat, a co bys naopak raději zapomněl(a)? Jaký je tvůj největší zážitek? A už se těšíš na výlety? :) Piště do komentářů!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

TÁBOR NÁCHOD

(Ondřej Prokop, 23. 9. 2015 18:02)

Ahoj, Magneti. Na táboře se mi moc líbilo a těším se na další. Těch čtrnáct dní mi přišlo jako jen dva dny a proto jsem tam chtěl zůstat. Bydleli jsme v šesti chatkách a já jsem byl na chatce s Leničkou, Míšou a s Pavlíkem. Později se k nám přidal ještě Miky. Měli jsme tam tři palandy. Někteří jsme měli věci v krabicích pod postelí a někteří na poličce vedle dveří. Chodili jsme na spousty výletů, na koupaliště a na procházky. Hráli jsme táborové hry a nebyl by to tábor, kdyby nebyl táborák. Při táboráku jsme zpívali písně, bylo vyhodnocení siločar a táborové hry. Táborová hra byla taková, že jsme si zahráli nějakou hru (rytíři nezlob se) a za tu jsme pak dostávali území (okresy), suroviny (jíl, kámen, dřevo) a zlaťáky nebo stříbrňáky (podložky pod šrouby). Těším se na další výlety a ahoj!

Re: TÁBOR NÁCHOD

(Kuba, 23. 9. 2015 18:07)

Já ti dám podložky pod šrouby! :D Teď si mě opravdu vyšrouboval!

Zážitky z tábora

(Míša Machová, 27. 7. 2015 16:42)

Ahoj všichni, nejvíc se mi líbil závěrečný táborák. Zpívali jsme písničky.
Také se mi líbila stezka odvahy, i když mě zpočátku vyděsila. Vzpomínám na truhlu v Náchoském zámku, chtěla bych taky takovou. Také se mi líbilo spát ve stanu. Moc se mi nelíbilo šlapání na celodeňákách. Příští rok se těším zase!

Tábor

(Lenka Machová, 27. 7. 2015 16:37)

Byli jsme na pevnosti Zelený a na Náchodském zámku. Nejvíc se mi líbilo Babiččino údolí a Nové Město nad Metují. Bylo to super.

tábor náchod

(míša bořková, 27. 7. 2015 14:14)

vzpomínám jak jsme byli na pevnosti josefov,vzpomínat budu nejvíc na vedoucí,
nerada vzpomínám na vyvolávání duchů,největší byli všechny výlety,na výlety se mooooc těším