Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trojnásobná pochvala :)

29. 11. 2015

sam_7357.jpgÚplně největší pochvalu si zaslouží všichni, kteří pomáhali při Zdobení perníčků. Pro připomenutí: Bylo třeba vybírat vstupné a čárkovat příchozí, prodávat ozdobené perníčky, prodávat a doplňovat neozdobené perníčky, počítat cenu perníčků na tácech zákazníků, prodávat ozdoby na perníčky, prodávat polevu, zastřihávat a balit kornouty na polevu, nosit větve, mýt a rovnat tácy, zametat, vytírat, balit stoly... vidíte, kolik toho bylo a my jsme to zvládli?

Konkrétně velké díky Zuzce P., Davídkovi a Simče J., Míše a Lenče M., Daníkovi a Štěpánovi M., Káje a Natce J., Pavlíkovi a Ondrovi P., Marušce a Elišce B., Klárce a Pavlínce K., Míše B., Viky S., Terce a Kubovi F., Johnymu a Ančeti K., Elišce a Aničce J, Mihalovi K., Vítkovi a Barče D., Kačce a Jirkovi H., Elišce Sch. a Mikimu M.!

Druhá pochvala je pro ty, kteří se vydali přes mokré sněžení v neděli zdobit kamion. Věřím, že koulovaná nebyla odvetou za pracovní víkend...

Tady poděkování Klárce a Pavlínce K., Pavlíkovi a Ondrov (i P., Marušce a Elišce B., Míše a Lenče M., Zuzce P., Johny a Ančeti K., Aničce J., Mihalovi K. a Barče D. 

A poslední pochvala je za pojetí úkolu měsíce. Všechna zpracování byla velmi zdařilá a při nejbližší příležitosti budou opět vystavena. Za netradiční pojetí ale udělujeme pochvalu Simče a Davídkovi J., za verzi na plátně a hlavně našemu nováčkovi Vénovi R., který vytvořil přímo 3D zpracování našeho loga! (viz fotka v úvodu).

V přípravě je též příspěvek, kde se dozvíte, kdo všechno další nám při přípravě této akce pomáhal, kdo se na ní podílel a kdo nám půjčil prostory pro konání akce - a tedy bez kterých dobroduší bychom tuto akci zorganizovat zcela určitě nezvládli..:)

Kuba Kopecký

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář