Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úklid na Bezdězu

1. 11. 2016

sam_5339_resized.jpgŠli jsme na Bezděz, abysme ho vyčistili od nepořádku. Vydrápali jsme se nahoru, dali jsme si svačinu a po ní Kuba nás rozdělil na tři skupiny s Alenou, Machym a Mikym. Já a Pavlík jsme byli u Mikyho. Léňa a Ondra byli s Machym. My jsme uklízeli schody. Machyho skupina měla za úkol prořezat keře okolo hradu. Viděli jsme malá autíčka na dálkové ovládání, jak jezdila na Bezděz. Po uklízení jsme měli chvilku volno a Kuba nás provázel po hradě, byl lepší než ta průvodkyně v létě. To jsem Bezděz navštívila s rodiči. Pak jsme šli dolů a hráli jsme si na hřišti. Pak jsme šli na vlak a jeli domů.

Míša M.

Na Bezdězu je takového smetí, co by se do pytle vešlo. Sotva jsme tam přišli a dali se do práce, vypadalo to tam způsobně a uklizeně jak u anglické královny na čaji. Co nám zbývalo než přidřepnout ke stromkům a keřům. Když byl celý hrad zbaven menších porostů a odtokové díry vyčištěny, zasedli jsme k obědu a hele, začali se hrnout turisti. No ti tedy nechali nepořádku! Víte turisa je hravý člověk. Sotva vyjde z vlaku, zapálí si cigaretu, heká a hraje si na vlak. Když vypije z kelímu pivo, hraje si na Titanic a už ten kelímek letí, bohužel ne vždycky do koše. To vše jsme museli sbírat, ale to víte, my jsme si nenaříkali, protože my POMÁHÁME, PROTOŽE CHCEME :-) :-) :-)

Lenča M.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Recommendations: how to promote your tom-magneti.cz

(LatonyaFus, 27. 3. 2018 15:44)

Tato zpráva je zde zveřejněna pomocí programu XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 je revoluční aplikace, která může obejít téměř veškerou ochranu proti botnetu.
Captcha Rozpoznávání Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com a více než 8,4 milionu dalších typů!

Četl jste to - to znamená, že to funguje! ;)
Podrobnosti na oficiálních stránkách XEvil.Net, je bezplatná demo verze.