Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční besídka Magnetů

5. 1. 2016

sam_7741.jpgPřed Vánoci má každý velkou kupu úkolů. Každý Magnet má obzvlášť hodně práce. Na vánoční besídku musí přinést upečené vánoční cukroví, vymyslet, koupit (případně vyrobit) a zabalit vánoční dárek. Letos navíc bylo úkolem měsíce vyrobit ozdoby na stromeček. Mám hotovo, je sobota dopoledne, tak hurá na besídku.

Když jsme dorazili do školy, rozkoukali jsme se a pak nám vedoucí představili nové hry, které jsme vyhráli ve fotosoutěži. Nejvíce se mi líbili Vikingové.

Potom jsme se najedli a mohli jsme ještě chvíli hrát hry. Po setmění začala nadílka. Každý si vylosoval lístek s číslem a ke každému číslu patřil nějaký dárek. Já jsem dostala koníka. Protože jsem spolu s Lenčou vyráběla dárek i pro Kubu, těšila jsem se, až ho rozbalí. Lepší je dárky dávat.

Po nadílce jsme si promítali fotky z výletů. Bylo už pozdě, tak jsme vlezli do spacáků.

Druhý den jsme šli ke krmleci a pak jsme rozešli každý domů.

Míša Machová

A já musím dodat, že dárek byl úplně nejvíc magneťácky super. Bylo to totiž červené autíčko plné Magnetů :) Červené autíčko je již legendární součástí některých příběhů, více si o něm můžete přečíst třeba tady!

Kuba

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

BEST software for captcha breaking!

(LatonyaFus, 26. 3. 2018 3:43)

Tato zpráva je zde zveřejněna pomocí programu XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 je revoluční aplikace, která může obejít téměř veškerou ochranu proti botnetu.
Captcha Rozpoznávání Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com a více než 8,4 milionu dalších typů!

Četl jste to - to znamená, že to funguje! ;)
Podrobnosti na oficiálních stránkách XEvil.Net, je bezplatná demo verze.